ناموفق بودن، شکست یا پس زدن ایمپلنت دندان چه علائمی دارد؟ ما علائمی را که باید بعد از انجام ایمپلنت به آن‌ها توجه داشته باشید را در این مقاله جمع آوری کرده‌ایم.

انجام ایمپلنت دندان یک روش درمانی مؤثر است که باید به دقت در مورد آن فکر کنید. دلیل این امر این است که انجام عمل ایمپلنت به سلامت دندان‌ها و دهان شما، که بخش حساسی از بدن شما است، ارتباط دارد.

اگر ایمپلنت دندان وسط یک متخصص آموزش دیده و باتجربه انجام نشود، ممکن است مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.

ناموفق بودن ایمپلنت دندان می‌تواند در اولین مراحل پس از عمل رخ دهد. در بعضی از موارد نیز عدم موفقیت کاشت دندان در طولانی مدت خود را نشان می‌دهد. در ادامه نشانه‌های پس زدن ایمپلنت و شکست کاشت دندان را بررسی می‌کنیم.

علایم ایمپلنت دندان ناموفق

علایم شکست ایمپلنت

  • درد و ناراحتی شدید

ممکن است در طی روند بهبودی مقداری درد داشته باشید. با این حال، درد می‌تواند نشانه‌ای از پس زدن ایمپلنت دندان باشد.

چگونه می‌توانید تفاوت بین دو نوع درد را تشخیص دهید؟

در طی روند بهبودی، خصوصاً در چند روز اول، درد کمی را تجربه خواهید کرد. درد به آن شدت نیست و با استفاده از برخی مسکن‌هایی که پزشک تجویز می‌کند می‌توان آن را کنترل کرد.

در صورت پس زدن ایمپلنت دندان، درد و ناراحتی طاقت فرسایی را تجربه خواهید کرد که به شکل امواج ضربان دار ظاهر می‌شود. این درد مدت‌ها بعد از عمل نیز رخ می‌دهد.

اگر چنین مواردی را دارید، توصیه می‌شود قبل از اینکه خیلی دیر شود برای معاینه به دندانپزشک مراجعه کنید.

  • تحلیل رفتن لثه در اطراف ایمپلنت

دو دلیل عمده که باعث ایجاد تحلیل لثه در اطراف ایمپلنت می‌شود، شامل عدم استقرار مناسب ایمپلنت در لثه و بافت استخوانی ناکافی برای نگه داشتن ایمپلنت است.

  • چگونه تحلیل لثه در اطراف ایمپلنت را تشخیص دهیم؟

خوب، اولین علامت وضعیت غیرطبیعی تاج ایمپلنت است. به دنبال آن التهاب دردناک اطراف ایمپلنت ایجاد می‌شود.

برای جلوگیری از این امر، جراح شما باید ایمپلنت را در موقعیت صحیح قرار دهد. زاویه دهی نیز بخشی اساسی از این روش است که باید با استفاده از تشخیص و برنامه ریزی دیجیتال ایمپلنت دندان انجام شود.

علاوه بر این، با حفظ رژیم غذایی سالم و بهداشت دهان و دندان از داشتن لثه و بافت استخوانی سالم اطمینان حاصل کنید.

تحلیل لثه بعد از ایمپلنت دندان

دشواری هنگام جویدن و گاز گرفتن

آیا برای جویدن یا گاز گرفتن غذا مشکل دارید؟ این می‌تواند نشانه‌ای از شکست ایمپلنت دندان باشد.

در هیچ زمانی نباید هنگام غذا خوردن یا صحبت کردن یا گاز گرفتن مواد، درد غیرطبیعی را تجربه کنید.

ایمپلنت‌ها برای این ساخته می‌شوند که عملکرد و احساسی مشابه با دندان‌های طبیعی داشته باشند.

هرگونه درد در اطراف ایمپلنت دندان نشانه خوبی نیست. این درد، دقیقاً شبیه احساس درد هنگام جویدن با دندان‌های پوسیده است.

شل شدن ایمپلنت دندان

اگر عمل کاشت دندان شما به درستی انجام شود، بعد از مدتی دیگر متوجه تفاوت دندان کاشته شده با سایر دندان‌های طبیعی خود نخواهید شد. هرگز نباید احساس کنید که در دهان شما یک جسم خارجی قرار دارد.

اگر ایمپلنت به درستی روی لثه شما قرار نگرفته باشد، هنگام صحبت، غذا خوردن یا لمس آن احساس لرزش یا شل بودن می‌کنید. این ساده‌ترین نشانه برای تشخیص خرابی ایمپلنت است.

در صورت کشف شل شدگی یا کج شدگی ایمپلنت، بلافاصله با دندانپزشک خود مشورت کنید.

اگر ایمپلنت شل شده بدون مراقبت باقی بماند، می‌تواند در لبخند شما اختلال ایجاد کند یا صدمه شدیدی به لثه و استخوان فک وارد نماید.

  • لثه‌های متورم

تورم جزئی بعد از عمل طبیعی است. با این حال، انتظار می‌رود این تورم ظرف چند روز ناپدید شود. اگر ادامه پیدا کند و حتی ملتهب‌تر شود، جای نگرانی است.

اگر لثه‌های شما بسیار متورم و قرمز به نظر می‌رسد، نشانه عفونت است. در صورت عدم درمان، این عفونت می‌تواند به بقیه دهان شما سرایت کند و در موارد شدید به خون شما نیز سرایت می‌کند. این اتفاق می‌تواند یک وضعیت خطرناک ایجاد نماید.

درمان عفونت تشدید شده دشوار است، نیازی به گفتن نیست که درد شدیدی را تجربه خواهید کرد.

در صورت ادامه یافتن تورم در مرحله بهبودی، بهترین کار این است که با دندانپزشک خود مشورت کرده و در اسرع وقت آن را معالجه کنید.

  • جوش نخوردن ایمپلنت با استخوان فک

گاهی اوقات جراح می‌تواند بلافاصله پس قرار دادن ایمپلنت، پوشش دندان جدید را نیز روی آن قرار دهد. این روش در مقایسه با فرآیند معمولی کاشت ایمپلنت که معمولاً در دو مرحله انجام می‌گیرد به زمان بهبودی کمتری نیاز دارد و سریع‌تر نیز انجام می‌گیرد. در روش معمولی ابتدا ایمپلنت درون فک قرار داده می‌شود، سپس دندانپزشک صبر می‌کند تا از جوش خوردن کامل ایمپلنت با استخوان فک مطمئن شود و روکش ایمپلنت را روی آن قرار می‌دهد. در روش سریع پزشک در یک جلسه ایمپلنت و روکش آن را در دهان شما قرار می‌دهد.

استفاده از روش سریع مزایای زیادی برای شما دارد. با این حال، اگر استخوان فک شما به اندازه کافی محکم نباشد، این روش می‌تواند استرس اضافی را روی آن وارد کند، که می‌تواند باعث از پس زدن ایمپلنت شود.

پزشکان با استفاده از تصویر برداری اشعه x میزان تراکم استخوان، جوش خوردن ایمپنلت با استخوان فک و جابه جایی ریز ایمپلنت بعد از عمل را بررسی می‌کنند.

جوش نخوردن لثه به ایمپلنت

  • واکنش‌های آلرژیک ناگهانی

ایمپلنت‌های دندانی از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده‌اند که باعث واکنش‌های آلرژیک در برخی از افراد می‌شود.

برخی از علائم واکنش‌های آلرژیک شامل از بین رفتن چشایی، تورم در اطراف لثه و احساس گزگز است.

واکنش‌های آلرژیک ناگهانی نشانه شکست ایمپلنت دندان است زیرا نشان دهنده پس زدن پیوند از سوی بدن شما است.

  • دندان ساییدن یا دندان قروچه

این موضوع یک نشانه شکست ایمپلنت در بلند مدت است. دندان سایی یا دندان قروچه به دلایل مختلفی از جمله استرس، از دست دادن دندان یا نامرتب بودن دندان‌ها اتفاق می افتد. برخی از افراد هنگام خواب نیز دندان قروچه را تجربه می‌کنند.

در صورت وجود این مشکل، در ابتدا، در محل قرار گیری پیوند در لثه و استخوان فک خود، احساس فشار خواهید کرد. این احساس فشار به تدریج به درد مداوم تبدیل می‌شود

معمولاً برای درمان این مشکل، از تکنیک تراش دندان استفاده می‌کنند تا دندان‌های طبیعی و دندان کاشته شده دچار سایش نشوند.

اگر دندان قروچه دارید یا بین دندان‌های خود احساس سایش می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از شکست ایمپلنت دندان باشد. بنابراین باید به دندان پزشک خود مراجعه کنید.

تاثیر دندان قروچه بر ایمپلنت

  • چگونه می‌توانید علائم ناموفق بودن ایمپلنت دندان را به سرعت تشخیص دهید؟

در بیشتر موارد، عمل کاشت دندان موفقیت آمیز است. معمولاً تعداد بسیار کمی از ایمپلنت‌های دندانی با شکست رو به رو می‌شوند. با این حال، از آنجایی که سلامت ایمپلنت تأثیر زیادی روی کیفیت زندگی و سلامت دهان و دندان شما می‌گذارد، باید بدانید که چگونه می‌توانید به سرعت علائم پس زدن یا شکست ایمپلنت دندان را تشخیص دهید.

فراموش نکنید که یک ایمپلنت دندان باید عملکرد و احساسی کاملاً مشابه با دندان‌های طبیعی داشته باشد. هر زمان که احساس عجیبی در دندان کاشته شده خود داشتید، می‌تواند نشانه‌ای از شکست ایمپلنت یا پس زدن آن باشد.

قبل از اینکه تصمیم به ایمپلنت دندان بگیرید، اهمیت زیادی دارد که با جراح و دندانپزشک خود مشورت عمیق داشته باشید.

اطمینان حاصل کنید که آنها اطلاعات پزشکی شما را بررسی می‌کنند و از اینکه شما آلرژی ندارید و استخوان لثه و فک شما به اندازه کافی برای کاشت محکم است. مطمئن هستند.

 

ایمپلنت دندان
با شرایط ویژه

سوالات یا نظر خود را کامنت کنید …

ارسال دیدگاه