<<< برای دیدن جدول صفحه را به راست بکشید

ویژگی ایمپلنت دندانی دندان مصنوعی
زیبایی بیشتر
استحکام دندانی بالاتر
جلوگیری کننده از تحلیل استخوان فک
بهداشت دهان بیشتر
راحتی در استفاده
هزینه کمتر
کوتاه بودن پروسه درمان
بدون نیاز به جراحی
مناسب برای افراد مبتلا به پوکی استخوان شدید
مناسب برای مبتلایان به دیابت
مناسب برای مبتلایان به بیماری لثه
دارای طول عمر بالا
بدون محدودیت در جویدن

استحکام ایمپلنت در مقایسه با دندان مصنوعی

حتما تابحال توجه کرده اید که دندان های مصنوعی ، ثبات کمی در دهان دارند و در هنگام جویدن کمی در دهان جابجا میشود. این جابجایی باعث میگردد تا فرد به راحتی قادر به جویدن غذا نباشد. از طرفی جنس دندان مصنوعی در مقایسه با ایمپلنت بسیار کم استحکام تر میباشد. بارها پیش آمده که فرد در هنگام جویدن، دندان مصنوعی در دهانش بشکند. اما در رابطه با ایمپلنت دندان از این نظر هیچگونه محدودیتی نخواهید داشت.

ایمپلنت دندان و تحلیل استخوان فک

ایمپلنت از تحلیل استخوان جلوگیری میکند

پس از اینکه دندانی از دست می‌رود، استخوان فک شروع به تحلیل میکند و حال آنکه استفاده از دندان مصنوعی هیچ کمکی به حفظ بافت استخوانی و لثه بیمار نمیکند. به همین دلیل بیمار پس از اینکه مدتی از دندان مصنوعی استفاده کرد دچار تحلیل استخوان و نتیجتا تغییر در ظاهر صورت و حالت پیری در صورت میگردد. در حالیکه اگر بیمار پس از کشیدن دندان بلافاصله اقدام به کاشت ایمپلنت دندان کند، بافت استخوانی و لثه کاملا حفظ میگردد.

در صورتیکه استخوان فک دچار تحلیل شود باید منتظر پیش آمدن مشکلات زیر باشیم:

  • ناتوانی در غذا خوردن
  • مشکل در صحبت کردن
  • از بین رفتن تدریجی سایر دندانها
  • ایجاد حالت پیری در صورت
  • تحلیل لثه و ایجاد بیماری های مرتبط

حفظ بهداشت دهانی  با استفاده از ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی درست مانند دندان های طبیعی هستند و به همان اندازه نیاز به مراقبت و رعایت بهداشت دارند. میزان باقی ماندن ذرات غذایی در دهان به نسبت دندان های مصنوعی بسیار کمتر است. استفاده از ایمپلنت دندانی باعث میگردد فضای دهانی بهداشتی باقی بماند. استفاده از دندان مصنوعی بهداشت دهان را به خطر می اندازد و مقدمه ساز بیماری های مختلف میباشد.

استفاده از دندان مصنوعی راحتتر است یا ایمپلنت دندان؟

همانطور که گفتیم ایمپلنت دندان درست مانند دندان طبیعی است. کاشت ایمپلنت دندان دایمی است و نیاز به جابجایی ندارد. برعکس ایمپلنت، دندان مصنوعی نیاز است روزانه از دهان خارج گردد و شسته شود. و این احساس بدی در فرد ایجاد میکند.

مقایسه هزینه ایمپلنت و دندان مصنوعی

اگر بخواهیم از معایب ایمپلنت دندان صحبت کنیم اولین موردی که به نظر می‌رسد، هزینه ی آن است. بله! هزینه ی ایمپلنت دندان در مقایسه با هزینه دندان مصنوعی بالاتر است اما اگر نیک بنگریم در میابیم که از نظر مزایا قابل مقایسه نیست. منطقی ست که استفاده از بروزترین تکنولوژی های درمانی و بهترین متریال موجود با هدف جایگزینی دندان از دست رفته هزینه ی بالاتری به نسبت یک راه درمان بسیار قدیمی برای جایگزینی دندان داشته باشد.

اگر به مقایسه ی دقیقتر بین مزایا و معایب ایمپلنت دندان و دندان مصنوعی بپردازیم ، خواهیم دید که این هزینه کاملا ارزش پرداخت را خواهد داشت .

به ازای هر واحد ایمپلنت = فقط روزی ۱۰ هزار تومن!!!!

هزینه ایمپلنت دندان
مقایسه ی طول عمر ایمپلنت و دندان مصنوعی

مقایسه ی ایمپلنت دندان و دندان مصنوعی از نظر طول درمان

ایمپلنت های دندانی انواع مختلفی دارند و با توجه به شرایط بدنی بیمار و خواست او میتوان ایمپلنت دندانی فوری یک روزه و یا ایمپلنت معمولی انجام داد که البته این مزیت باعث شده که این محدودیت درمانی برداشته شود. درمان ایمپلنت دندان از ۱ روز تا ۵ ماه متغیر است و بستگی به شرایط و درخواست بیمار دارد. در صورتی که به هر دلیل بیمار با کمبود وقت برای درمان مواجه باشد می‌توان بلافاصله پس از کشیدن دندان اقدام به کاشت ایمپلنت فوری کرد. کاشت ایمپلنت فوری با توجه به شرایط بیمار از ۱۰ دقیقه تا نهایت ۱ ساعت به طول می انجامد.

ایمپلنت فوری چیست؟
آیا کاشت ایمپلنت نیاز به جراحی دارد؟

آیا ایمپلنت دندان نیاز به جراحی دارد؟

در درمان با ایمپلنت دندان نیاز هست که لثه و مقداری کمی استخوان فک با کمک بیحسی و جراحی شکافته شود تا پایه های ایمپلنت در آن قرار گیرد. که البته با روش ایمپلنت دیجیتال برش ها به حداقل خود میرسند ، به اندازه ای که حتی نیاز به بخیه هم نمیباشد. در این روش درد و خونریزی بسیار مختصر است. پس اگر قصد انجام ایمپلنت را دارید و از جراحی واهمه دارید بهتر است نگران این مساله نباشید زیرا با استفاده از ایمپلنت دیجیتال دیگر جای نگرانی باقی نمی ماند .

ایمپلنت دندان دیجیتال
چه کسانی نباید ایمپلنت کنند؟

آیا ایمپلنت دندان برای همه افراد امکان پذیر است؟

انجام ایمپلنت دندان در برخی از بیماران توصیه نمیشود:

  • مبتلایان به بیماری سیستمی
  • بیمارانی که شیمی درمانی انجام داده اند
  • دیابتی هایی که قند کنترل نشده دارند
  • افراد سیگاری (افرادی که از دخانیات استفاده میکنند به دلیل اینکه دخانیات سبب کاهش امکان جوش خوردن بافت لثه با پایه های ایمپلنت میشود، ).
  • بیمارانی که دچار نرمی بافت استخوان فک میباشند.
  • افرادی که بهداشت دهان و دندان را رعایت نمیکنند.
مقایسه طول عمر دندان مصنوعی و ایمپلنت

مقایسه ی ایمپلنت دندان و دندان مصنوعی از نظر طول عمر دندان

این مورد از مواردی است که در مقایسه ی این دو نوع پروتز دندانی بسیار به چشم می آید. ایمپلنت دندان در صورتی توسط جراح و متخصص باتجربه انجام گیرد می‌تواند مادام العمر باشد و قابل مقایسه با پروتز دندانی متحرک یا همان دندان مصنوعی نیست.

حالا می‌توان به خوبی دریافت که کدام روش جایگزینی دندان از دست رفته بهتر و باصرفه تر میباشد. شما در مرکز تخصصی ایمپلنت دندان دکتر حسینیان میتوانید از بروزترین و بهترین خدمات ایمپلنت دندان بهره مند شوید.

با ایمپلنت دندان رویای گاز زدن سیب را محقق کنید!

مشاوره رایگان ایمپلنت

ایمپلنت دندان
با شرایط ویژه

سوالات یا نظر خود را کامنت کنید …

ارسال دیدگاه