اقدامات مهم پیش از ایمپلنت دندان
فهرست مطلب
اقدامات پیش از انجام ایمپلنت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. میتوان گفت اهمیت مراقبت های پیش از ایمپلنت کمتر از مراقبت های پس از جراحی نمیباشد. یک بی توجهی ساده به این مساله میتواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد. با ما همراه باشید تا این موارد را با شما در میان بگذاریم.
بی نقص انجام دادن ایمپلنت امری بسیار مهم است. برای جلوگیری از انجام اشتباهات به نکات زیر توجه کنید.
مراجعه به یک جراح متخصص ایمپلنت (ایمپلنتولوژیست)
برخی افراد برای انجام ایمپلنت دندان به سراغ دندانپزشکانی میروند که تخصص ایمپلنت ندارند! توجه داشته باشید که جراحی ایمپلنت یک جراحی کاملا تخصصی میباشد و نیاز است جراح دانش و تجربه ی کافی برای انجام این عمل را داشته باشد. یک خطای کوچک میتواند به قیمت شکست خوردن ایمپلنت شما و به خطر افتادن سلامت تان گردد. در صورتیکه جراح پایه ایمپلنت یا همان فیکسچر را بدرستی جایگذاری نکند میتواند باعث شکست خوردن و در نهایت تخلیه ایمپلنت تان خواهد شد. یکی دیگر از راهنمایی های مفیدی که جراح متخصص میتواند برای بیمار داشته باشد این است که بهترین برند ایمپلنت با توجه به شرایط بیمار را برای او انتخاب خواهد کرد.
برای مشاهده ی « رضایت بیماران بعد از ایمپلنت در مرکز تخصصی دکتر حسینیان » کلیک کنید.

دادن اطلاعات کامل از سوابق پزشکی به جراح
افراد میانسال و داری بیماری هایی نظیر دیابت و پوکی استخوان و هم چنین بیماری های خاص هم دیگر نگران ایمپلنت دندان نباشند زیرا در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان با بکارگیری بروزترین متد های ایمپلنت دندان و با بهرهگیری از پیشرفته ترین تجهیزات، دیگر ایمپلنت دندان مانند سابق غیر ممکن نیست. نکته ی حائز اهمیت این است که بیمار سوابق کاملی از بیماری ها و داروهای مصرفی خود به پزشک خود ارائه دهد تا جراح ایمپلنتولوژیست، طرح درمان خوب و بی نقصی را برای بیمار ارائه دهد.
با این حال، برخی افراد ممکن است به دلایل مختلف، نتایج خوبی کسب نکنند. در صورت داشتن سابقه ی هر یک از موارد زیر، باید هر چه زودتر به جراح خود اطلاع دهید:
- دیابت کنترلنشده
- بیماری های لثه
- استعمال دخانیات
- اعتیاد به الکل
- سرطان
- سابقه ی پرتو درمانی
- ضعف در سیستم ایمنی بدن به دلیل مصرف دارو
به خاطر داشته باشید اطلاع پزشک از سابقه بیماریها و داروهای مصرفی(حتی ویتامین ها و مکمل های خوراکی) شما نکته ی بسیار با اهمیتی می باشد.
برای اطلاع از طرح درمان رایگان از جراح ایمپلنتولوژیست روی لینک مقابل کلیک کنید. « مشاوره رایگان ایمپلنت »

عواملی شکست ایمپلنت
امروزه با پیشرفت های صورت گرفته تقریبا همه افراد قادر به انجام ایمپلنت دندان هستند. اما لازم است که باز هم یادآوری شود که وجود برخی از بیماری ها احتمال شکست خوردن کاشت دندان را افزایش میدهد. بیماری هایی که در این قسمت به آنها اشاره شده است نیاز به توجه بیشتر از سوی پزشک و البته همکاری بیمار دارد.
در صورت داشتن سابقه ی هر یک از موارد زیر، باید هر چه زودتر به دندانپزشک خود اطلاع دهید:
- دیابت
- بیماری لثه
- استعمال دخانیات
- اعتیاد به الکل
- سرطان
- سابقه ی پرتو درمانی
- ضعف در سیستم ایمنی
با اینکه موارد بالا، لزوما به معنی امکان پذیر نبودن کاشت ایمپلنت نمی باشند، اما بهتر است که جراح از سوابق شما باخبر باشد، تا آن ها را در ارزیابی اولیه خود در نظر بگیرد.
عادات آسیب زننده به ایمپلنت دندان
در صورتیکه به هریک از عادات مضری که در ادامه ذکر خواهد شد مبتلا هستید بهتر است در پی ترک آن باشید . زیرا پس از انجام ایمپلنت هر یک از این عادات به تنهایی میتواند ایمپلنت دندان شما را با شکست مواجه کند.
- جویدن ناخن(ایجاد فشار زیاد به ایمپلنت ها)
- جویدن یخ
- کشیدن سیگار
- دندان قروچه
در صورتی که استعمال دخانیات میکنید، در نظر داشته باشید که میباست حداقل تا ۳ هفته پس از کاشت دندان از کشیدن سیگار و سایر دخانیات اجتناب کرد.
به تیم ما اعتماد کنید
اگر شما درباره ی ایمپلنت های خود نگرانی خاصی دارید، به تیم ما برای راهنمایی اعتماد کنید. ما شما را درباره ی انتظاراتی که باید داشته باشید، مشکلات ناشی از ایمپلنت های دندانی و دستورالعملهای پس از عمل راهنمایی کرده و لبخند شما را تضمین می کنیم.