ایمپلنت دندان با بیمه

ایمپلنت دندان با بیمه|تعرفه|قیمت|مشاوره رایگان

 

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چقدر است؟

یکی از بهترین راه های جایگزینی دائمی دندان از دست رفته، کاشت دندان یا همان ایمپلنت دندان می‌باشد. میتوانید در صفحه «ایمپلنت دندان» اطلاعات مفیدی در این رابطه به دست بیاورید و یا اگر دچار محدودیت زمانی در درمان ایمپلنت هستید صفحه « ایمپلنت فوری دندان » را مطالعه بفرمایید. هم چنین در صورتیکه مبتلا به بیماری خاصی نظیر دیابت یا پوکی استخوان و یا عادت به کشیدن سیگار دارید به صفحه «ایمپلنت دندان در افراد با بیماری های خاص» مراجعه کنید. قرار است در اینجا به موضوع «هزینه ایمپلنت دندان با بیمه» بپردازیم. یکی از دغدغه های اصلی مراجعین ما پرداخت هزینه نسبتا بالای ایمپلنت دندان میباشد، که البته پرداخت هزینه با کمک بیمه باعث میگردد تا حدود زیادی از سنگینی هزینه ایمپلنت کاسته شود.

خدمات بیمه های مختلف با یکدیگر متفاوت است. برخی از شرکت های ارائه دهنده ی خدمات نیاز به معرفی‌نامه دارند که در اینصورت نیاز است تا در ابتدا بیمار به سراغ جراح برود و سپس با برگه تجویز پزشک به سراغ شرکت خدمات دهنده بیمه رفته و پس از تایید بیمه، خدمات درمانی دریافت کند. البته برخی دیگر از بیمه ها هم نیازی به تاییدیه ندارند، برای نمونه بیمه بانک تجارت برای کشیدن دندان نیازی به معرفی نامه ندارد. مثال دیگر،برای استفاده از خدمات بیمه بانک سپه نیاز به معرفی‌نامه میباشد و بیمار باید در ابتدا معرفی‌نامه از پزشک دریافت کند و بعد از گرفتن تاییدیه از بیمه برای دریافت خدمات درمانی اقدام کند.

شرکت های بیمه گذار ممکن است تمام خدمات درمانی را تحت پوشش خود قرار ندهند. و یا سقف مصرفی قرار دهند. برای مثال ممکن است بیمه ای برای جراحی سینوس لیفت تا سقف ۳ میلیون تومان تقبل هزینه کند. حال آنکه هزینه سینوس لیفت مابین ۴-۱۰ میلیون تومان میباشد. همینطور برای انجام ایمپلنت دندان شرکت بیمه مشخص میکند که تا سقف مبلغی مشخص هزینه ایمپلنت را پرداخت میکند. در اینجا اگر بیمار مایل بود که ایمپلنت سوئیسی و یا آمریکایی استفاده کند طبیعتا مبلغ بیشتری باید پرداخت کند و اگر از ایمپلنت کره ای و یا ایرانی استفاده کند، مبلغ کمتری پرداخت خواهد کرد.

یکی از بهترین خدمات بیمه در میان بانک ها، خدمات بیمه ای مربوط به بانک مرکزی میباشد. بیمه بانک مرکزی برای تمام درمان ها تعرفه ی مشخصی دارد، البته نیاز است تا پیش از درمان، بیمار تاییدیه دریافت کند.

مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان طرف قرارداد با بیمه های ، بانک ملی، بانک ملت، بانک سپه، بانک صادرات، بانک مسکن، بانک کشاورزی و بانک مرکزی میباشد

خبر خوبی که در ابتدای مطلب قرار است به شما بدهیم این است که در صورتیکه بیمه ی شما پرداخت هزینه ایمپلنت را به عهده نمیگیرد، نگران نباشید چون پرداخت هزینه ایمپلنت در « مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان » بنا به تمایل بیمار به صورت اقساط چند ماهه صورت میگیرد.

 

مرکز ایمپلنت دکتر حسینیان طرف قرارداد با کدام بیمه است ؟

مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان طرف قرارداد با بیمه های بانک ها میباشد. در صورتیکه بیمه شده توسط بانک ها هستید با آسودگی خاطر برای دریافت خدمات ایمپلنت به مرکز ما بیایید. و اگر بیمه شده توسط مراکز دیگر هستید و یا تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستید، میتوانید از شرایط ویژه پرداخت در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان بهره‌مند گردید.

پرداخت هزینه ایمپلنت توسط بیمه

برای نصب ایمپلنت لازم است تا بیمار تحت جراحی قرار گیرد. با توجه به نوع ایمپلنت، وضعیت فک و شرایط عمومی بیمار این انواع مختلفی از جراحی به بیمار توصیه می‌شود. معمولا جراحی ایمپلنت در چند مرحله و طی یک دوره نسبتا کوتاه انجام می‌شوند.

  •  عکسبرداری:پیش از شروع درمان لازم است تا عکس‌برداری کاملی از فک شما انجام شود. ممکن است بسته به نوع ایمپلنت مورد استفاده شما از عکس اشعه ایکس یا عکس‌برداری سه بعدی استفاده شود. عکس برداری به پزشک شما کمک می‌کند تا از وضعیت بهداشت دهان و وضعیت فک شما اطمینان حاصل کند. علاوه بر این لازم است که پیش از جراحی از وضعیت داخل لثه شما اطلاعاتی تهیه شود چرا که ممکن است وجود دندان‌های نهفته یا سایر ناهنجاری‌ها کار را برای نصب پایه‌های ایمپلنت دشوار کند.
  • بررسی سوابق پزشکی: افزون بر این موارد از شما خواسته خواهد شد که سوابق کامل پزشکی خود را شرح دهید تا از توان جسمی شما برای انجام یک جراحی ساده اطمینان حاصل شود.
  • کشیدن دندان: در اولین جراحی پزشک شما دندان‌های آسیب دیده را می‌کشد. سپس به بدن شما زمان داده می‌شود تا عفونت‌های احتمالی درون لثه‌ای از بین برود.
  • سنجش تراکم استخوان: ممکن است تراکم استخوان شما برای جراحی کافی نباشد و در این صورت برای شما عمل تقویت استخوان تجویز می‌شود. استفاده از پودر استخوان در این موارد بسیار رایج است.
  •  کارگذاشتن پایه ها: پس از این مراحل پایه‌های پیچ‌مانند ایمپلنت کار گذاشته خواهد شد. پس از نصب ایمپلنت لازم است مدتی صبر کنید تا محل جراحی به خوبی بهبود یابد.
  • نصب روکش: پس از اطمینان از بهبودی اباتمنت بر روی پایه ایمپلنت نصب می‌شود و نهایتا دندان شما بر روی آن قرار می‌گیرد.
    ممکن است مجموع این مراحل چند ماه زمان ببرد چرا که لازم است پس از هر مرحله تا بهبودی نسبی جراحات صبر کرد.

 

ایمپلنت اقساطی در تهران

در این طرح پرداخت هزینه به صورت قسطی انجام میگیرد. شما در ابتدا میتوانید با یک پیش پرداخت نسبتا کم خدمات ایمپلنت را از ما دریافت کنید و در ادامه هزینه‌های درمان را به صورت اقساط ماهانه پرداخت کنید. در این حالت، نیاز است برای ضمانت، چک یا سفته به مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان ارائه دهید.

چه کسانی می‌توانند از خدمات ایمپلنت دندان قسطی استفاده کنند؟

خدمات ایمپلنت در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر حسینیان برای همه بیمارانی که چک برگشتی یا اقساط معوق بانکی نداشته باشند میسر می‌باشد. خدمات کاشت دندان قسطی برای افراد عادی و کلیه شرکت ها و سازمان ها امکان پذیر میباشد. در صورتیکه بودجه کافی برای ایمپلنت دندان ندارید بهتر است ایمپلنت دندان خود را با شرایط اقساط آغاز کنید.

پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با چک چگونه است؟

گاهی ممکن است کلینیک برای ضمانت پرداخت هزینه از بیمار چک درخواست کند و به اصطلاح چک ضمانت را پس از پرداخت کردن کامل هزینه ها به او بازپس خواهد داد. در حالت دوم بیمار میتواند هزینه ایمپلنت را به صورت دو یا سه و یا حتی اقساط بیشتر، طی چند چک پرداخت کند.

ایمپلنت قسطی با سفته

برخی کلینیک های دندانپزشکی با هدف رفاه بیشتر برای مراجعه کنندگان با دریافت سفته ضمانت از مراجعه کنندگان، خدمات دندانپزشکی به آنها ارائه میدهد. این روش از پرداخت برای خدمات دندانپزشکی طولانی مدت در نظر گرفته میشود، خدماتی نظیر ایمپلنت دندان که به چندین ماه زمان نیاز دارد. پس از اتمام اقساط سفته ها به بیمار برگردانده خواهد شد.

قیمت انواع ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی دارای تنوع زیادی میباشند و بنا به شرایط بیمار هزینه یا قیمت های متنوعی هم داراست. ایمپلنت های اروپایی(سوئیسی، آلمانی، فرانسوی) و آمریکایی بالاترین میزان قیمت را در میان ایمپلنت ها دارا میباشند. پس از آن ها نوبت به ایمپلنت های کره ای می رسد و در نهایت ایمپلنت های ایرانی هستند که قیمت پایین تری به نسبت سایر ایمپلنت ها دارا هستند. ایمپلنت هایی که در سطح دنیا تولید میگردد خیلی بیشتر از چیزی است که گفتیم اما در کشور ما به دلیل تحریم ها فقط تعداد محدودی از برندهای برتر در دسترس است. در صفحه هزینه ایمپلنت سعی کرده ایم جدولی از قیمت های ایمپلنت تهیه کنیم تا بیماران عزیز به راحتی بتوانند تخمینی از قیمت انواع ایمپلنت داشته باشند.

توجه داشته باشید که قیمت انواع ایمپلنت به صورت واحد گفته شده برای مثال؛ اگر شما قصد داشته باشید که یک فک را به صورت کامل ایمپلنت انجام دهید (به اصطلاح ایمپلنت فول موس) بنا به تشخیص پزشک ممکن است نیاز به ۴ یا ۶ و یا ۸ واحد ایمپلنت داشته باشید و سایر پروتز ها بر روی این چند پایه ایمپلنت قرار خواهند گرفت. به این صورت نمیباشد که برای هر دندان یک پایه ایمپلنت نیاز داشته باشید. البته در صورتیکه بیمار مایل باشد و شرایط فکی مناسبی داشته باشد قادر خواهد بود که به ازای هر دندان از یک واحد ایمپلنت استفاده کند ولی اجباری در کار نیست.

بهتر است در کنار هزینه های گفته شده این مورد را هم به خاطر داشته باشید که ممکن است فک شما شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را نداشته باشد. ممکن است نیاز به پیوند استخوان، لیفت سینوس و یا استفاده از پودر استخوان داشته باشد. علاوه بر هزینه ایمپلنت ممکن است نیاز به در نظر گرفتن این هزینه ها داشته باشید.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

یکی دیگر از روش های ایمپلنت دندان که به کم تهاجمی ترین شیوه کاشت دندان معروف است، ایمپلنت دندان دیجیتال است. این شیوه کاشت دندان به این صورت است که با کمک تصویربرداری های تخصصی از فک و دندان شما یک مدل ۳بعدی از دندان شما ساخته میشود. به مدل ۳بعدی ساخته شده گاید گفته میشود. از این گاید(راهنما) برای جراحی ایمپلنت استفاده میگردد. پزشک متخصص ایمپلنتولوژیست با بررسی گاید ساخته شده توسط لابراتوار تصمیم میگیرد که ایمپلنت دندان را به چه شکل انجام دهد. در این شیوه از کاشت دندان برشی روی لثه داده نمیشود و به جای آن با روش پانچ ، پایه های ایمپلنت درست در جای خودشان کارگذاشته میشوند. این شیوه کاشت دندان بدون بخیه و خونریزی میباشد و درد مختصر پس از جراحی با مسکن های معمولی نظیر استامینوفن قابل کنترل است. یکی از مزایای ایمپلنت دیجیتال این است که روکش موقت در همان جلسه جراحی کار گذاشته میشود. البته به خاطر داشته باشید که برای ایمپلنت دیجیتال نیاز است تا بیمار از پیش دندان نداشته باشد.

محاسبه قیمت ایمپلنت دیجیتال به این صورت است که هزینه هر واحد ایمپلنت به علاوه ۲ میلیون تومان باید در نظر گرفته شود. هزینه ی مازاد با احتساب هزینه ساخت قالب ۳بعدی از فک میباشد. برای مشاهده هزینه ایمپلنت دندان برندهای مختلف کلیک کنید.

 

برای مشاوره رایگان کلیک کنید .

 

هزینه کاشت ایمپلنت دندان تکی

برای کاشت ایمپلنت دندان تکی نیاز به عکسبرداری پیش از شروع معالجه میباشد. عکسبرداری با هدف شناخت بیشتر پزشک از فک و دندان های بیمار می‌باشد. بیمه ها غالبا بخشی از هزینه ی عکسبرداری را پرداخت می‌نمایند. افزون بر این موارد از شما خواسته خواهد شد که سوابق کامل پزشکی خود را شرح دهید تا از توان جسمی شما برای انجام یک جراحی ساده اطمینان حاصل شود. در این مرحله بیمار باید کاملا با جراح همکاری لازم را داشته باشد و جراح را از تمام بیمارها و داروهای مصرفی خود مطلع سازد.

پس از بررسی های کامل جراح تشخیص میدهد که آیا فک شما آمادگی پذیرش ایمپلنت را دارد یا خیر. ممکن است تراکم استخوان شما برای جراحی کافی نباشد و در این صورت برای شما عمل تقویت استخوان تجویز می‌شود. استفاده از پودر استخوان در این موارد بسیار رایج است.

در صورت داشتن آمادگی وارد پروسه ی کاشت ایمپلنت میشوید. و در صورت نداشتن آمادگی، اگر استخوان فک در ناحیه موردنظر کافی نباشد با کمک پودر استخوان و یا پیوند استخوان کاستی ها جبران میگردد. بخشی از هزینه  پیوند استخوان و یا لیفت سینوس توسط بیمه پرداخت میگردد.

پس از این مراحل پایه‌های پیچ‌مانند ایمپلنت کار گذاشته خواهد شد. پس از نصب ایمپلنت لازم است مدتی صبر کنید تا محل جراحی به خوبی بهبود یابد. برای نصب ایمپلنت لازم است تا بیمار تحت جراحی قرار گیرد. با توجه به نوع ایمپلنت، وضعیت فک و شرایط عمومی بیمار انواع مختلفی از جراحی به بیمار توصیه می‌شود. معمولا جراحی ایمپلنت در چند مرحله و طی یک دوره نسبتا کوتاه انجام می‌شوند.

بخش اصلی هزینه ایمپلنت مربوط به پایه های ایمپلنت میباشد که شرکت های متفاوتی در کشور های مختلف در این زمینه تولیدات متعددی داشته اند.

پس از اطمینان از بهبودی اباتمنت بر روی پایه ایمپلنت نصب می‌شود و نهایتا دندان شما بر روی آن قرار می‌گیرد. ممکن است مجموع این مراحل چند ماه زمان ببرد چرا که لازم است پس از هر مرحله تا بهبودی نسبی جراحات صبر کرد.

 

برای مشاوره رایگان کلیک کنید .

هزینه ایمپلنت فوری

یکی از متدهای پرطرفدار ایمپلنت دندان، روش ایمپلنت فوری میباشد که به دلیل زودبازده بودن آن بیماران زیادی از آن استقبال داشته اند. البته محدودیت‌هایی برای این روش ایمپلنت وجود دارد. این روش کاشت دندان باید بلافاصله پس از کشیدن دندان انجام گیرد. هزینه ایمپلنت با ایمپلنت معمولی تفاوتی ندارد. تنها هزینه ای که علاوه بر هزینه ایمپلنت باید پرداخت کنند، هزینه کشیدن دندان است. زیرا همانطور که میدانید ایمپلنت فوری میبایست بلافاصله پس از کشیدن دندان انجام گیرد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد « ایمپلنت فوری » کلیک کنید. برای اطلاع از قیمت انواع ایمپلنت به صفحه «هزینه ایمپلنت دندان» مراجعه کنید.

 

هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت

 

در برخی از بیماران به دلیل تحلیل استخوان شدید، که البته ممکن است به دلایل مختلف پیش آمده باشد، نیاز است که پیوند استخوان انجام گیرد. در صورتیکه تحلیل استخوان به میزان زیادی اتفاق نیافتاده باشد با استفاده از پودر استخوان مشکل حل میشود. اما در صورتیکه تحلیل استخوان قابل توجه باشد، نیاز است تا با پیوند استخوان کمبود استخوان فک را جبران کرد. پیوند استخوان بنابه شرایط بیمار انواع مختلف دارد و نیاز است برای اطلاع از هزینه پیوند استخوان با کارشناسان ما در ارتباط باشد تا طی یک مشاوره رایگان به شما اطلاعات کافی در ارتباط با هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت را در اختیار شما قرار دهند.

هزینه جراحی سینوس لیفت باز و بسته

 

همانطور که گفته شد در برخی از بیماران به دلیل کمبود استخوان در ناحیه فک نیاز است تا این کمبود را به روشی که برای بیمار مناسبتر است جبران کنیم. یکی دیگر از این روش ها که در فک بالا کاربرد دارد لیفت سینوس میباشد که به دو روش باز و بسته انجام میگیرد. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با «لیفت سینوس» به این صفحه مراجعه کنید.

هزینه جراحی سینوس لیفت باز در حدود ۱۰ میلیون تومان و جراحی سینوس لیفت بسته در حدود ۴ میلیون تومان میباشد. برای اطلاع از هزینه های دقیقتر با ما در ارتباط باشید.

 

error: Content is protected !!