ایمپلنت all on 4

ایمپلنت all-on-4 چه مزایایی دارد؟مراحل کاشت دندان all-on-4

 

به دنبال پیشرفت‌ چشمگیر دندانپزشکی، روشی نوین و کاربردی روی کار آمده است که اصطلاحا all on 4 نامیده می‌ شود. ایمپلنت all on 4 روشی است که در آن تمامی دندان ها به صورت دائمی جایگزین بریج دندان می شوند. دندانپزشک با این تکنیک می‌ تواند لبخند و زیبایی را به چهره شما بازگرداند.

_________________________________________________________

حتما بخوانید: ایمپلنت فوری چیست ؟

_________________________________________________________

کاشت دندان به روش all on 4 چیست؟

در این نوع ایمپلنت از چهار پایه استفاده می شود‌ که دو پایه در جلوی فک و دو پایه در عقب فک با زاویه ۴۵ درجه قرار می گیرند. سپس پروتز به طور کامل بر روی پایه ها قرار می گیرد. از این رو گفته می شود این روش از استحکام و دوام بالاتری برخوردار است.

مزایا روش ایمپلنت all on 4

فردی که کاندید ایمپلنت All On 4 است بایستی با مزایای آن آشنا باشد. ظاهر طبیعی و زیبایی، مقرون به صرفه بودن، رسیدن به نتیجه دلخواه در کم ترین زمان ممکن و عملکرد مناسب ایمپلنت ها از مهم ترین مزایای این روش هستند.

معایب روش ایمپلنت all on 4

در کنار مزایای این روش، معایبی هم برای آن ذکر شده است. با توجه به کیفیت بالاتر این تکنیک نسبت به دندان مصنوعی، بدیهی است که این روش از هزینه بالاتری برخوردار باشد. همچنین برخی از افراد ممکن است به دلایل بیماری های خاص نتوانند از این روش استفاده کنند. به علاوه در این روش نیاز است که جراحی انجام شود.

معایب روش ایمپلنت all on 4

ویژگی کاشت دندان All on 4

عملکرد صحیح دندان به عنوان یکی از مهم ترین اعضای بدن حیاتی است. ایمپلنت‌ all on 4 انقلابی در علم دندانپزشکی است. این ایمپلنت با مزایایی که دارد یک جایگزین عالی برای دندان های مصنوعی است که از نظر ظاهری شکلی مشابه دندان های طبیعی دارد. در این نوع از ایمپلنت به علت زاویه پایه ها که درقسمت عقب فک هستند، استحکام بالاست و نسبت به دیگر نوع ایمپلنت به تراکم استخوان کمتری نیاز دارد.

مراحل کاشت دندان با تکنیک All on 4

برای کاشت ایمپلنت all on 4 فرد بایستی ابتدا توسط دندانپزشک معاینه و سپس عکس‌ برداری های لازم انجام شود. اگر پزشک تشخیص دهد که فرد کاندید مناسبی برای این روش است، آماده سازی برای جراحی آغاز می شود. در ابتدا پزشک بر روی لثه برش ایجاد می کند و پایه ها را قرار می دهد. پس از بخیه زدن، مدتی زمان داده می شود تا پایه ها به خوبی به استخوان فرد جوش بخورند. سپس قالب گیری انجام و پروتز مخصوص فرد تولید می شود. در مرحله آخر دندانپزشک پروتز را بر روی پایه ها قرار می‌ دهد.

وش کاشت ایمپلنت‌ All on 4

نحوه عملکرد ایمپلنت All On 4

یکی از مهم ترین ویژگی های این روش کاشت آن است که ظاهرش مشابه دندان های طبیعی می باشد. در این روش پس از آن که پروتز بر روی پایه قرار گرفت، درصورتی که بیمار تمامی مراقبت های لازم را به درستی انجام دهد، به خوبی جوش می خورد و بدین ترتیب فرد می تواند تا آخر عمر لذت دندان های زیبا و مستحکم را ببرد.

شرایط کاشت ایمپلنت‌ All on 4

شرایط خاصی برای کاشت این ایمپلنت وجود دارد. این روش برای افرادی که تمامی یا بیشتر دندان های فک خود را از دست دادند مفید است. فردی که قرار است این جراحی را انجام دهد باید از سلامت کافی برخوردار باشد. یکی از مهم ترین شروط برای استفاده از این روش تراکم استخوان فرد است. در صورتی که فرد از میزان کافی تراکم برخوردار نباشد، نیاز به پیوند استخوان پیدا می کند و پس از انجام پیوند می تواند کاشت ایمپلنت را انجام دهد.

روش کاشت ایمپلنت‌ All on 4

قرار دادن پایه ها، قالب گیری و قرار دادن پروتز سه مرحله اصلی در کاشت این ایمپلنت هستند. برای کاشت ایمپلنت ممکن است پزشک حتی برخی از دندان های فرد را بکشد. به علاوه قرار دادن ۴ پایه بر روی لثه نیز مرحله حساسی می‌باشد و به همین دلیل، مهارت پزشک بسیار مهم است.

مراحل کاشت دندان با تکنیک All on 4

نحوه کاشت ایمپلنت های All on 4

دو ایمپلنت تیتانیومی در ناحیه جلویی فک و دو ایمپلنت با زاویه 30 تا 45 درجه در پشت فک قرار داده می شود. با قرار گیری بریج دندان و پس از گذشت 3 تا 6 ماه، بریج نهایی دندان قرار می گیرد و کاشت در اینجا به پایان می رسد.

تفاوت کاشت دندان قدیمی با ایمپلنت های all on 4

در روش های قدیمی برای یک فک 6 تا 8 ایمپلنت قرار داده می شد تا پل ثابت بتواند به درستی قرار بگیرد. این در حالی است که این روش تنها با قرار دادن 4 ایمپلنت تهاجم کمتری نسبت به روش قبلی دارد و سریع تر بهبود می یابد.

تفاوت کاشت دندان قدیمی با ایمپلنت های all on 4

چرا ایمپلنت All on 4 ؟

در این روش در طی یک روز شما دندان هایی با عملکرد طبیعی به دست می آورید. میزان موفقیت آن بسیار زیاد است و هزینه نسبتا کمی دارد. به علاوه، این ایمپلنت حتی در افراد دیابتی و دارای پوکی استخوان نیز قابل انجام است. دوام پل دندانی نیز در این روش بسیار زیاد است.

ایمپلنت All on 4 برای هر دو فک مناسب است؟

بله. این روش کاشت ایمپلنت، بهترین روشی است که می‌تواند بر روی هر دو فک بالا و پایین به کار گرفته شود.

کاشت دندان all on 4 برای چه افرادی مناسب است؟

این روش جایگزینی برای دندان مصنوعی است و به افرادی توصیه می شود که بر اثر اتفاقاتی نظیر عفونت و تصادف، دارای دندان های پوسیده و به شدت آسیب ‌دیده هستند. این روش برای افرادی که دچار تحلیل لثه شده اند و نمی توانند از ایمپلنت های عمودی استفاده کنند نیز روش مناسبی برای کاشت دندانشان است.

مراقبت بعد از ایمپلنت All on 4

عدم استعمال دخانیات، مصرف مواد غذایی دارای بافت نرم که جویدن آن ها آسان است، رعایت بهداشت عمومی دندان ها، عدم انجام فعالیت های سنگین و ورزش های رزمی و پربرخورد، مصرف منظم آنتی بیوتیک، مسکن و سایر دارو های تجویز شده مهم ترین مراقبت های بعد از ایمپلنت هستند.

مراقبت بعد از ایمپلنت All on 4

نقش دندانپزشک در موفقیت کاشت All on 4

نحوه انجام این روش کاشت دندان بین همه متخصصان یکسان است. با این حال، یکی از مهم ترین عوامل دخیل در کسب نتیجه بهتر، مهارت و تخصص دندانپزشک است. بدین ترتیب مراجعه به کلینیک های معتبر و متخصص، اولین و مهم ترین گام در موفقیت این نوع از ایمپلنت است. کلینیک دندانپزشکی دکتر حسینیان از بهترین گزینه ها برای مراجعه افرادی است که می خواهند این ایمپلنت انجام دهند.

 

error: Content is protected !!
Index